НПСС организира “Летен университет 2018”

Националното представителство на студентските съвети в Република България организира „Летен университет”, който ще се проведе в периода 23 – 29  Август 2018 година в к.к. „Албена”.

"Летен университет" е проект на Националното представителство на студентските съвети, стартиращ като „Национални студентски игри" през 2002 година, провеждащ се повече от 15 години и имащ за основна цел да създаде условия за изграждане на активен диалог между студентските общности на висшите училища.

Чрез провеждането на „Летен университет ‘2018”, ние, от Националното представителство на студентските съвети,  целим  да създадем предпоставки за активна социално-образователна отговорност и развиване на масовия спорт сред студентите.

В рамките на проекта, който ще се продължи 7 дни в престижния к.к. „Албена”, студентите ще имат възможност да участват в масови спортни мероприятия, академични лекции и отворени дискусии с известни личности и партньорски организации на Националното представителство на студентските съвети.

Право на участие имат всички студенти от Висшите училища в Република България. Настаняването на студентите е организирано в хотел „Добруджа”, к.к. „Албена”.

Забележка: При запълване капацитета на хотел „Добруджа”, домакините от к.к. Албена ще осигурят настаняване на участниците в друг хотел при същите условия.

Срок за подаване на заявки: 01 Август 2018 година

Срок за превод на такса участие: 07 Август 2018 година.

Финансови условия:

  • 320,00 лева – Настаняване в стая за двама, трима или апартамент. Цената включва: 6 нощувки и закуски – на блок маса, 6 обяда, 6 вечери – на блока маса, и официален коктейл и концерт за закриването, такса правоучастие в състезателните дни, ползване на басейн.
  • 390,00 лева – Настаняване в единична стая. Цената включва: 6 нощувки и закуски – на блок маса, 6 обяда, 6 вечери – на блока маса, и официален коктейл и концерт за закриването, такса правоучастие в състезателните дни, ползване на басейн.

Банкова информация:
Получател: Национално представителство на студентските съвети в Република България (НПСС)
Банка: ИНВЕСТБАНК АД
IBAN: BG29 IORT 7380 1036 6384 00 – BGN
BIC: IORTBGSF
Основание: Летен университет 2018

 

Покана

Наредба

Заявка за участие – индивидулна

Заявка за участие – групова

Comments are closed