Продължава участието на Тракийския университет в кариерната седмица „Да задържим младите хора в Стара Загора“ с посещения на средните училища в града

В зала "Америка за България" в ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора бяха презентирани възможностите за професионална реализация, които предлагат местните представители на IT бранша: Булбера, Единамикс, Siteground и Региоком.

Присъстващите имаха възможност директно да научат от работодателите какви са необходимите квалификации за развиване на кариера в техните фирми и условията за включване в стажантските програми.

Главният секретар на Тракийския университет – проф. Ани Златева представи учебното заведение и възможностите за избор на специалности пред възпитаниците на гимназията. Специален акцент на възможностите и ИТ специалностите, които могат да се изучават в университета, поднесоха и колегите от Стопански факултет.

Последната среща от поредицата ще бъде за СТУДЕНТИ и ще се проведе на 29.11.2022 г. от 15:00 ч. в зала "Христофор Бунарджиев" в Ректората на ТрУ.

Comments are closed