Тракийския университет се включва в кариерната седмица „Да задържим младите хора в Стара Загора“ с посещения на средните училища в града

Последната среща от поредицата ще бъде за СТУДЕНТИ и ще се проведе на 29.11.2022 г. от 15:00 ч. в зала "Христофор Бунарджиев" в Ректората на ТрУ с участие на IT компаниите Булбера, Единамикс, Славов студио, Валивал, SBS, Siteground, Glovo International и Региоком. Пред аудиторията ще бъдат презентирани възможностите за професионална реализация, които предлагат местните представители на IT бранша. Освен това присъстващите ще могат директно да научат от работодателите работодателите какви са необходимите квалификации за развиване на кариера в техните фирми и условията за включване в стажантските програми.

Първата от серията срещи се проведе на 21 ноември в ППМГ "Гео Милев". Лично Главния секретар – проф. Ани Златева и зам.-ректорът – доц. Славов представиха Тракийски университет и възможностите за избор на специалности пред възпитаниците на гимназията. Специален акцент на възможностите и ИТ специалностите, които могат да се изучават при в университета, поднесоха и колегите от Стопански факултет.

Comments are closed