Департаментът за квалификация на учители отново организира безплатен уебинар за педагогически специалисти

        След първия безплатен уебинар по темата от миналата седмица, Департаментът за информация и повишаване квалификацията на учителите (ДИПКУ) при Тракийски университет – Стара Загора и Регионално управление на образованието – Стара Загора продължават дейностите за подкрепа на българските учители.

        На 30-ти март ще се проведе отново безплатен уебинар: ПЛАТФОРМИ И ПРОДУКТИ СЪС СВОБОДЕН ДОСТЪП, ПОДХОДЯЩИ ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ

        В уебинара ще бъде дадена възможност за обсъждане на проблемите и цялостната организация на учебния процес в училището. Учители от Второ основно училище „П. Р. Славейков“ – Стара Загора ще споделят опита си. Те реализират видео конферентни уроци със своите ученици от самото начало на извънредното положение в страната. По време на срещата старозагорските учители ще разкажат както за софтуерните приложения, които използват, така и за електронни ресурси, които имплементират в уроците си.

        Начало на уебинара: 30 март 2020 г. (вторник) от 13.00 ч.

        Продължителност: 1 час и 30 минути

        Необходимо е предварително желаещите да участват да заявят  участието си в уебинара, като попълнят съответната форма на сайта на ДИПКУ-Стара Загора.

        Регистрацията и участието са напълно безплатни.

        ДИПКУ: „Ако сте готови да споделите опита си в електронното обучение на ученици, пишете на dipku_sz@abv.bg или се свържете с ас. д-р Дончо Донев на 088 716 0565. Вярваме, че заедно можем да се справим в необичайната ситуация и да излезем от нея по-добри специалисти и хора.“

Comments are closed