Фестивал на знанието със Стефан Вълдобрев

Днес 19.05.2021 г. Форума на Ректората ще се превърне в своеобразна сцена на първия Фестивал на знанието в Тракийския университет – Стара Загора.

Той ще се проведе със специалното участие на Стефан Вълдобрев.

Освен това всички посетители на Фестивала на знанието ще имат възможност да се запознаят със специалностите и дейността на факултетите на Тракийски университет и да се забавляват с нас и музиката на академичния музикален състав “Макрофагос”, на рок-група Downtown и с песните на Стефан Вълдобрев.

Начало на събитието е от 14 ч. с приветствие на Ректора на ТрУ доц. д-р Добри Ярков, а Ректорското ръководство ще награди изявените студенти в няколко направления: отличен и висок успех, спортни постижения, постижения в научно-изследователска дейност, реализиране на мобилност по програма “Еразъм”, както и за за цялостен принос към дейността на Студентски съвет.

До 17 ч. по атрактивен начин своята дейност и предлаганите от тях специалности ще представят от 9-те структурни звена: Аграрен факултет, Ветеринарномедицински факултет, Медицински факултет, Педагогически факултет, Стопански факултет, Факултет Техника и технологии-Ямбол, Медицински колеж-Стара Загора, Филиал – Хасково, Департамент за информация и повишаване квалификацията на учителите.

Можете да се запознаете с дейността на факултетите/структурните звена

като посетите нашия канал в YouTube:

Ако имате някакви останали въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по facebook, Instagram или имейл на ksk@trakia-uni.bg

Входът е свободен.

Тракийски университет осигурява транспорт – автобус ще очаква желаещите да присъстват на Зелената зона до Регионален исторически музей – Стара Загора в 13:00 ч.

До Тракийския университет се движи и линия № 20 на градския транспорт.

Comments are closed