18.09.2019 – Ректорът връчи на катедра ФВС ключа за мултифункционална спортна зала АРЕНА АКАДЕМИКА

Днес, 18.09.2019 г. в Заседателната зала на Тракийски университет, ректорът проф. двмн Ив.Въшин връчи на Катедра „Физическо възпитание и спорт“  ключовете на новата спортна мултифункционална зала АРЕНА АКАДЕМИКА.

Проф. Въшин сподели, че спортната зала  е резултат от съвместната дейност на ръководството на университета, държавни и местни институции.  Той благодари преподавателите от катедра ФВС за активната работа със студентите и за призовете, които печелят студентските отбори под тяхно ръководство.

Ключът бе приет от ръководителя на катедрата проф. д-р Галина Дякова, която сподели щастието на колегите си и на студентите от красивата и модерна зала и благодари за изключителните услови за студентски спорт, които създава университета. „Нашите студенти заслужават тази придобивка“, отбеляза проф. Дякова.

На връчването присъстваха зам.- ректорите на Тракийски университет, пом. Ректорът и гл. секретар на университета.

Те изразиха удовлетвореността си, че в много по-добри условия, в многофункционалната зала, нашите спортисти заедно с техните преподаватели ще тренират и ще могат развиват спортните си способности и таланти.

Студенти и треньори влязоха в новата многофункционална спортна зала АРЕНА АКАДЕМИКА!

Comments are closed