VII-ма Международна Научно-практическа конференция по Дерматология и Венерология, организирана от секция Дерматовенерология към Медицински факултет на Тракийски университет – 17-20 май 2018 год.

Секция Дерматовенерология към Медицински факултет на Тракийски университет организира VII-ма Международна Научно-практическа конференция по Дерматология и Венерология на Югоизточния клон на Българското дерматологично дружество под патронажа на Ректора на Тракийски университет, Стара Загора.

Конференцията под надслов „Море от Дерматология” ще се проведе от 17 до 20 май 2018 год. в хотел „Приморец”, град Бургас.

Тя е престижно научно събитие,  в което ще участват дерматолози, лекари от други специалности, специализанти, докторанти и студенти от България, Германия, Сърбия, Македония и др. държави. Основните теми са съвременните тенденции в диагностика и лечение на социално значими заболявания,  дерматохирургия,  гноен хидраденит и редки кожни заболявания.

В програмата ( http://www.dermasz.org/програма ) са включени лекции на световно известни български и чуждестранни експерти, ще се проведе сертифициран практически курс по дерматохирургия на английски език от екипа на проф. Петер Кол от Германия, Доктор Хонорис кауза на Тракийския университет. Форумът ще започне с научна сесия на  Българо-немското дерматологично дружество и в рамките на 3 дни ще представи широка палитра от научни знания в дерматологията. Ще се проведат симпозиуми и дискусии с представители на индустрията.

Програма на конференцията

Comments are closed