Програма Pioneers into practice – единствената европейска програма за професионален обмен с фокус климат и устойчиви практики

 Програмата е насочена, както към професионалисти, така и към организации – компании, университети, институтции, които да се възползват от знанията на тези професионалисти.

 

В рамките на PiP, професионалистите участват в онлайн курсове и коучинг сесии с фокус върху „системни иновации“ между април и юни 2019 г., след което осъществяват професионален обмен в най-подходящата за тях организация в една от 22-те страни-участнички от ЕС в периода септември – октомври 2019 г.

 

Българските организации съответно имат възможността да работят с външен национален или чуждестранен експерт в периода септември – октомври 2019 г., върху предварително зададен от организацията проект.

 

Всичко е безплатно за участниците, а на младите професионалисти в програмата предоставяме и грант до 2000 евро, за осъществяване на дейностите.

 

Pioneers into Practice се организира по инициатива на Climate-KIC, като в страната, за втора поредна година, се организира от Cleantech Bulgaria.

прикачен  файл

Comments are closed