ПАНОРАМА НА ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Ректорът на Тракийски университет – Стара Загора доц. Добри Ярков, председателят на Съвета на настоятелите проф. Иван Станков и деканът на Аграрен факултет доц. Димитър Панайотов ще дадат пресконференция на 30.09., 12 часа, в Заседателната зала на Ректората. Темата е 100 ГОДИНИ ВИСШЕ АГРАРНО ОБРАЗОВАНИЕ.

В същия ден в университета са организирани две събития под надслов ПАНОРАМА НА ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ. Тържественото откриване на празника, посветен на 100-годишнината от създаването на висшето аграрно образование в България, ще започне в 12:30 часа. Предвидено е атрактивно представяне на всички специалности от факултета, демонстрации на техника и различните породи животни от Учебно-опитното стопанство.

В 16 часа ще бъде даден стартът на следващото събитие, което е насочено основно към настоящите и бъдещите студенти на Тракийски университет. След дългата пандемия и липсата на лични контакти, Ректорското ръководство на Тракийски университет реши да организира студентско парти за ДОБРЕ ДОШЛИ с участието на Deep Zone Project. В информационни щандове, край сцената на Форума ще бъдат разположени всички факултети и структурни звена, които ще представят своите специалности, възможности и научни иновации. От 17:30 часа на сцената ще се качат музикантите от студентски бенд Макрофагос, които ще подгреят публиката за изпълненията на Deep Zone Project.

Comments are closed