ПОКАНА за набиране на партньори/асоциирани партньори

ПОКАНА

за набиране на партньори/асоциирани партньори

Тракийски университет „Стара Загора“ обявява процедура за избор на партньори/асоциирани партньори.

Процедурата е във връзка с разработване на проект по ОП Наука и образование за интелигентен растеж (2014-2020), Процедура BG05M2OP001-1.002 „Изграждане и развитие на центрове за компетентност“, Приоритетна ос 1 Научни изследвания и технологично развитие, Инвестиционен приоритет № 1а “Укрепване на инфраструктурата, необходима за научноизследователска и иновационната дейност, подобряване на капацитета за реализиране на достижения в областта на научноизследователската и иновационната дейност и насърчаване на центрове на компетентност, по-специално центрове, които са от интерес за Европа“.

Проектът цели изграждане на център за компетентност по идентификация и управление на взаимосвързани рискове за здравето на хората и животните.

Кандидати за асоциирани партньори могат да бъдат институции като научноизследователски институти, висши училища, бизнес организации, предприятия, иновационни клъстери, научно-технологични паркове, общини, агенции и др.

За участие в процедурата на избор на партньори/асоциирани партньори е необходимо кандидатите да представят Предложение за участие (по образец). Електронен вариант на документа може да се намери на http://uni-sz.bg/ или да бъде заявен на адрес dzaimova@gmail.com – доц. д-р Дарина Заимова.

Кандидатът за партньор/асоцииран партньор следва да представи своето Предложение за участие, подписано и подпечатано, за да бъде разгледано и оценено.

Предложението за участие следва да да бъде подадено на адрес dzaimova@gmail.com – доц. д-р Дарина Заимова в електронен вариант, или доставено по куриер на адрес: Тракийски университет – РЕКТОРАТ, Студентски град, 6000 Стара Загора до 23 декември, 2016 година.

Партньорите/Асоциираните партньори ще бъдат избирани сред кандидатствалите по тази покана.

Избраните партньори/асоциирани партньори ще бъдат обявени публично и ще бъдат поканени за сключване на споразумение за партньорство, изразяващо се в подписване на декларация за партньорство.

 

Comments are closed