Покана за участие в изпълнението на проект „Гласът на младите изследователи“

         „Асоциация на младите учени“/АМУ/ има удоволствието да Ви покани да приемете участие в изпълнението на проект „Гласът на младите изследователи“ 2021-2-BG01-KA154-YOU-000039063, финансиран от програма „Еразъм+“ на ЕС. Проектът ще се осъществи на територията на Република България в следните областни градове: Пловдив, Враца, Русе, Варна, Бургас и София.

          Имам удоволствието, от името на „Асоциация на младите учени“ и лично от свое име, да Ви поканя да вземете участие в дискусия по проекта между представители на институциите, академичната и научна общност, СТЕМ образованието, НПО сектора, бизнеса и младите изследователи, която ще се проведе на 19 Юни 2022 г., от 12:30 ч. в гр. Бургас, адрес Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургас, зала 120 корпус Медицински Науки

          Моля да попълните предварително дигиталната анкетна карта, която ще послужи за подбор на участниците в активностите по проекта: https://forms.gle/wgqntwwC74cU9XNh8
***Всички участници в проект „Гласът на младите изследователи” ще получат признание за тяхното участие и усвояването на знания, което може да бъде използвано в техния бъдещ живот като получат сертификат Youthpass. Този сертификат е инструментът за разпознаване, разработен за проекти, реализирани в европейските програми за младежта. Чрез него участието в подобни проекти може да бъде признато като образователен опит и период на неформално и самостоятелно учене. Youthpass предвижда процес, прилаган през целия жизнен цикъл на проекта за подпомагане на обучението на участниците. Той също така служи като стратегия, която подобрява признаването на неформалното обучение в Европа.
• Телефон за връзка с Асоциация на младите учени: 0887155003, Ралица Тодорова – заместник – председател.

                                                                                                                                                          С уважение:

                                                                                                                                                                               Вадим Рошманов
                                                                                                                                                                            /Председател на АМУ/

                                                                                                                                                                                     

Проект “Гласът на младите изследователи“ 2021-2-BG01-KA154-YOU-000039063 се осъществява по програма „Еразъм +” на Европейския съюз от Сдружение "Асоциация на младите учени"

Програма на събитието.

Comments are closed