Процедура за избор на изпълнител на преводачески услуги

Във връзка с изпълнението на проект „A knowledge Alliance in Eco-Innovation Entrepreneurship to Boost SMEs Competitiveness – SMecoMP“ по договор No BMP 1/1.3./2376/2017, по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ Транснационално сътрудничество „Балкани – Средиземно море“ 2014-2020, осъществяван и с финансовата подкрепа на Министерството на регионалното развитие и благоустройство, стартира процедура за избор на изпълнител на следното:

  • качествени и професионални писмени преводи на документи по проект „A knowledge Alliance in Eco-Innovation Entrepreneurship to Boost SMEs Competitiveness – SMecoMP“.

Описание на задълженията и изисквания към кандидатите:

  • Професионални преводи от английски на български език, и от български на английски език на специализиран текст и документация.
  • Преводите следва да предават дословно вида, атрибутите и цялото съдържание на документите. Задължително се описва вида и се превежда пълното съдържание на всички допълнителни текстове.
  • Редакция и осигуряване на качеството.
  • Всички страници на превода трябва да бъдат номерирани, парафирани от преводача и с печат от фирмата.
  • След превода задължително се изписва текста:

„Долуподписаният (ата) ………, удостоверявам верността на извършеният от мен превод от ………………. език на …………………….. език на приложения документ ……………………………. Преводът се състои от ……. страници. Преводач ………………….“

Първоначалният подбор на кандидатите ще се извърши по документи, като само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю и последващо сключване на договор.

Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност, съгласно разпоредбите на ЗЗЛД. Подборът на кандидати се извършва в пълно съответствие и при спазване и прилагане на основните принципи на Програмата за Транснационално сътрудничество „Балкани – Средиземно море“ 2014-2020, както и на Комюнике на Европейската Комисия относно правото на Общността, приложимо към възлагането на обществени поръчки, които не са или изцяло не са предмет на разпоредбите на директивите за обществените поръчки (2006 / C 179/02).

За контакти:

Доц. д-р Дарина Заимова

Стопански факултет, Тракийски университет

Email: dzaimova@gmail.com

+359 899 807008

+359 887 807097

Comments are closed