Царицa на Августиада 2018

Уважаеми колеги и партньори,

Търговско-промишлена палата – Стара Загора и компания OINORAMA wineconsulting & businesssolutions, в партньорство с Община Стара Загора,  за седми пореден път организират Фестивал на виното и културното наследство Августиада. Тази година ще се проведе в Стара Загора  от 12 до 14 октомври 2018 г. Фестивалът е включен в програмата на Празника на града –  5 октомври.

За трета поредна година в рамките на събитието ще се избере ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА като посланик на Фестивала. Царицата на Августиада 2018 ще получи специално изработена за конкурса корона и заедно с двете подгласнички ще получат парични и предметни награди. Те ще  вземат участие в официалното откриване на фестивала. Всички участнички в конкурса ще получат подаръци, осигурени от организаторите и спонсорите.  

Най-учтиво Ви каним да станете част от тази проява, като излъчите една или повече девойки, които да участват в благородната надпревара.

Кандидатките за участие в конкурса могат да се записват от  10.09. 2018 г. до 28.09.2018 г. в Туристическия информационен център към Община Стара Загора, на адрес: бул. „Руски“ 27,

 от понеделник до петък от 09:30ч. до 17:30ч.; събота от 10:30ч. до 15:30ч.

Кастингът, на който ще се подберат претендентките, ще се проведе на 29.09.2018 г., от 14:00 ч., в МОЛ GALLERIA Стара Загора, а конкурсът – на 12.10.2017 г. от 19:00 ч. отново в МОЛ GALLERIA Стара Загора.

Ще се радваме да популяризирате събитието, за да могат вашите възпитаници  да присъстват и подкрепят своите приятели – участнички.

Приложено Ви изпращаме статут на конкурса  ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА, а информация за самия  фестивал можете да  намерите на официалната интернет страница на Търговско-промишлена палата  Стара Загора.

За повече информация – в Туристическия информационен център  към Община Стара Загора или на тел:  042 627098.

Благодарим Ви предварително за съдействието!

Нека заедно да помогнем в избора най – достойната старозагорка за посланик на Фестивала.

Информация за Царица на Августиада.

С уважение,

Красимира Чахова

Заместниккмет на Община Стара Загора
 

Comments are closed