11 май – Празник на Ветеринарномедицински факултет

Уважаеми колеги преподаватели,

студенти и служители

на Ветеринарномедицински факултет в Тракийски университет,

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

За мен е изключително удоволствие от името на академичната общност на нашия университет и лично от мое име да Ви поздравя по случай 11 МАЙ – ПРАЗНИК НА ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИЦИНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!

 Горди сме с Вашите постижения и завоюваното за поредна година първо място в класацията  „Комплексна оценка“ в рейтинговата система на висшите училища в България за 2019 г. Благодарение на Вашият висок професионализъм, научен потенциал и упорит труд, Вие съвсем заслужено получихте тази оценка. Даже сега, когато сме в извънредно положение, Вие активно преподавате, за да могат нашите  български и чуждестранни студенти успешно да приключат учебната година, абсолвентите да получат своите така очаквани дипломи, за което искрено Ви благодаря.

Оценяваме високо приноса на Ветеринарномедицински факултет за националния и международен престиж на нашия университет, за утвърждаването му като образователен и научен център в страната и Европа.  

Бъдете винаги първи, продължете да развивате модерно и иновативно ветеринарномедицинско образование и наука – приложими за бизнеса и практиката.

Желая на всички Вас здраве, благоденствие и бъдещи професионални успехи!

Щастливи сме да споделим днешния празник с Вас!

 

 

 

 

Доц. д-р Добри Ярков,

Ректор на Тракийски университет

 

Comments are closed