“Let the stars shine”

„Let the stars shine“ е обща инициатива на девет депутати от Европейския парламент (от България, Белгия, Хърватия, Франция, Германия, Холандия, Полша, Румъния и Словения), предназначена да подчертае добавената стойност на ЕС и резултатите от неговите политики, включително политиката на сближаване. Както е посочено в брошурата, можете да участвате като частен гражданин, като сдружение или компания, дори и да не сте гражданин на една от страните на деветте депутати.

Ако искате да разкажете историята си, регистрирайте се за  подбора на най-добрите проекти на ЕС. Това ви дава възможност да представите вашите идеи на изложба в Европейския парламент в началото на 2018 г. Това събитие се фокусира върху "звездите" в областта на биологичните продукти, като освен това съществува и възможността да се регистрирате в категорията "други инициативи" .

Правилата са прости:

– Посочете дали участвате като лице, сдружение, организация или фирма;

– Въведете името на даден контакт и неговите данни за връзка;

– Можете да изпратите една или повече идеи;

– Моля, посочете за коя категория подавате Вашето предложение: "Biobased products" или "Other";

– Разкажете историята си за значението на Европа относно бъдещето на вашия проект или инициатива. Това може да стане с думи, изображения (снимки, филми) или комбинация от тях.

– Изпратете вашите предложения на адрес lambert.vannistelrooij@ep.europa.eu

Брошура

Comments are closed