Обучение за социални иноватори

 

Ако сте студенти или наскоро сте завършили хуманитарни специалности и искате да развиете умения и нагласи за създаване и прилагане на социални иновации, както и ако търсите личностно и професионално усъвършенстване, можете да се включите в обучението. То е част транснационален проект „Социални иноватори“, включващ организации от Словения, Хърватия, България и Норвегия, а е финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ЕИП и Норвежкия фонд за младежка заетост.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И РЕГИСТРАЦИЯ

Обучението е уникална възможност за придобиване на ключови знания умения и нагласи, от които всеки млад човек има нужда за своята личностна и професионална реализация. А от друга страна – участието в обучението ще срещне и сближи хора от различни места и с различни интереси. Темите ще бъдат представени от изключителни професионалисти в сферата на неформалното учене и дизайн мисленето. Всеки от модулите на обучението е скъпо струващ продукт с безспорни ползи за участниците. Като пилотно издание на обучителната концепция, за участниците от първото издание не предвиждаме такса и ще предоставим обучението и сертифицирането безплатно.

За да се включите в обучението трябва:

1. Да сте настоящ студент от хуманитарна специалност;

2. Да сте семестриално завършили или да сте се дипломирали не по-късно от година;

3. Да попълните формата за регистрация: https://forms.gle/JMDEDnypxGBztYjt5

ЗА КОНТАКТ

За допълнителна информация, въпроси и уточняване на конкретните дати за провеждане на обучението, можете да разчитате на:

Ваня Нотева

e-mail: v.noteva@gmail.com

phone: 0887661960

Повече подробности може да намерите в прикачения файл!

Comments are closed